Web Analytics Made Easy - Statcounter

تمثال شهیدی که در نبرد با ناوهای آمریکایی در خلیج فارس به شهادت رسید, توسط یک دانشجو به رهبر انقلاب اهدا شد.

به گزارش مشرق، در جریان دیدار دانشجویان با امام خامنه ای که شب گذشته (چهارشنبه دوم خرداد) در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد, یکی از دانشجویان تمثال شهید نادر مهدوی را به امام خامنه ای اهدا کرد و این تصویر در کنار رهبر انقلاب قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: فیلم / شهیدی که عکسش در کنار رهبرانقلاب قرار گرفت فیلم / رهبرانقلاب: با قاطعیت می‌گویم تمدن‌غربی رو به زوال است

اما شهید نادر مهدوی که بود؟ شهید نادر مهدوی از شهدای شاخص مبارزه با آمریکای استکبار، ۱۴ خردادماه سال ۱۳۴۲ در روستای «نوکار» واقع در شهرستان «دشتی» استان بوشهر دیده به جهان گشود.نادر که در خانه به نام «حسین» لقب گرفته بود، علاقه فراوانی به قرآن کریم داشت که در جهت آموختن این کتاب آسمانی تلاش کرد و در طی ۲۵ روز موفق ختم کل این کتاب آسمانی شد.

نادر که در روستای «زایرعباسی» در نزدیکی محل زندگیش تحصیل می‌کرد به جهت مشکلات اقتصادی، دوری راه و نیز به جهت عدم وجود مدرسه در روستای محل زندگی‌اش مجبور به ترک تحصیل در مقطع دوم راهنمایی و پس از آن برای تأمین مایحتاج خود و کمک به والدینش در یک مغازه مشغول به کار شد.

همزمان با پیروزی انقلاب در سال ۵۹ به عضویت بسیج در آمد و فعالیت‌های انقلابی خود را با بصیرت و علاقه وافری دنبال کرد و در سن ۱۷ سالگی با شروع جنگ تحمیلی، برای حضور در جبهه‌ها سر از پا نشناخت و به خانواده خود گفت: «من دیگر حاضر به ادامه فعالیت در مغازه نیستم و به هر طریقی شده باید وارد عرصه خدمت در جبهه‌های جنگ شوم».

سال ۶۰ در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استخدام شد و در پادگان آموزشی شهید «عبدالله مسگر» شیراز آموزش اولیه پاسداری را گذراند و در اولین مأموریت خود در مردادماه سال ۶۰ تا مهرماه همان سال در تهران، به مبارزه با گروهک‌های منافقین پرداخت و پس از بازگشت از تهران و قبل از عملیات «طریق القدس» جهت همکاری به سپاه اهواز اعزام و پس از بازگشت به مدت ۲ سال به سمت معاون فرمانده سپاه «جم» و بعد از آن فرمانده عملیات سپاه خارک منصوب شد.

نادر در سال ۶۰ ازدواج کرد و تنها حاصل آن، دختری به نام «زهرا» که چهل روز پس از شهادت پدرش به دنیا آمد، شد.

در سال ۱۳۶۳ در طرح «لبیک یا امام» همراه با رزمندگان جزیره «خارگ» به‌عنوان مسئول فرماندهی گروهان به «دشت عباس» اعزام شد و پس از آن گروهان دریایی ناوتیپ امیرالمؤمنین (ع) را بنیان‌گذاری کرد و فرماندهی آن را عهده‌دار شد و در عملیات «بدر» با گروهان تحت امر خود حماسه‌ای آفرید.

پس از عملیات موفق‌آمیز «بدر»، در سپاه بوشهر تصمیم به تشکیل ناوگروه دریایی «ذوالفقار» وابسته به منطقه دوم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گرفت و با همین یگان رزمی در عملیات «والفجر ۸» مسؤلیت تدارک نیروهای رزمی به وسیله شناورها را برعهده داشت که نقش مؤثری در ردگیری ناوها و ناوچه‌های دشمن و جلوگیری از فعالیت نیروی دریایی عراق و نیز مین‌گذاری در کانال «خورعبدالله» داشت.وی همچنین در عملیات «کربلا ۳» سال ۶۵ در جریان فتح اسکله و پایانه نفتی «الامیه» عراق حضوری فعال داشت.

نادر مهدوی سرانجام در ۱۶ مهرماه سال ۶۶ همراه با همرزمانش همچون سردار شهید «غلام‌حسین توسلی»، «بیژن کرد»، «نصرالله شفیعی»، «آبسالانی»، «محمّدی‌ها» و «مجید مبارکی» جهت انجام گشت‌زنی، با استفاده از ۲ فروند قایق «بعثت» و یک فروند ناوچه به نام «طارق» به سمت جزیره «فارسی» در آب‌های نیلگون خلیج فارس حرکت می‌کنند و با آمریکایی‌ها درگیر می‌شوند که در جریان این عملیات شهادت‏‌طلبانه با وارد کردن ضربات مهلکی به تجهیرات و سربازان آمریکایی، اکثر اعضای این ناوگروه به فیض عظمای شهادت نائل می‌آیند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: رونق تولید وعده های روحانی بازار سکه و ارز پرسپولیس دیدار با رهبر معظم انقلاب رهبر انقلاب شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۶۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دریافت انگشتر مقام معظم رهبری توسط یک کارگر

یک کارگر با طرح درخواستی مبتکرانه موفق به دریافت انگشتر رهبر انقلاب شد.

به گزارش ایسنا، صبح چهارشنبه پنجم اردیبهشت در جریان دیدار هزاران نفر از کارگران با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای یکی از کارگران در اقدامی مبتکرانه برای دریافت انگشتر رهبر انقلاب بر روی چفیه‌ای نوشت : (انگشتر آقا» و آن را حین بیانات رهبر انقلاب بالای سر خود گرفته بود.

رهبر انقلاب در واکنش به اقدام این کارگر در انتهای بیانات خود گفتند: آن آقایی که یک چفیه بلند کرده و روی آن نوشته انگشتر، آن آقا اگر انگشتر میخواهد بیاید...

این روایت را در ادامه ببینید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ببینید | ماجرای خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنیدند
  • نمایش محصولات فرهنگی کنگره ۳ هزار شهید سمنان در حضور رهبر انقلاب
  • ماجرای دریافت انگشتر مقام معظم رهبری توسط یک کارگر
  • تمام محصولات فرهنگی کنگره ۳ هزار شهید سمنان در حضور رهبر انقلاب به نمایش در می‌آید
  • فیلم| ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی | خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنید
  • ماجرای دریافت انگشتر رهبر انقلاب توسط یک کارگر
  • ببینید/ ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی
  • حمایت عشایر غیور خوزستانی از عملیات بزرگ وعده صادق +فیلم
  • مبانی تئوری و فکری محکم اسلام علت ماندگاری انقلاب اسلامی است
  • ببینید | پوستر متحرک سروده‌ رهبر انقلاب در آستانه حمله سپاه به اسرائیل