Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از شکست‌های پی‌درپی رژیم بعث عراق و هم‌پیماناش در جنگ تحمیلی دفاع مقدس، برای  ناامن شدن آبراه خلیج فارس و جلوگیری از صادرات نفت خام از پایانه نفتی خارگ در استان بوشهر، جنگ عملا به خلیج فارس کشانده شد.

در سال ۶۶ که خلیج فارس به میدان نبرد ایران و  رژیم بعث عراق و حامیان  آنان از جمله آمریکا تبدیل شده بود رزمندگان نیروی دریایی سپاه حماسه بی‌بدیلی در نبرد مستقیم با استکبار جهانی خلق کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیروی دریایی آمریکا در این میدان نبرد  که کشتی‌های تجاری و نفتکش ایران را هدف قرار می‌داد بر اساس تدابیر اتخاذ شده، رزمندگان استان بوشهر در نیروی دریایی سپاه اقدامات متعدد و مهمی در مقابله به مثل انجام دادند.

عملیات مقابله به مثل یکی از درخشان‌ترین عملیات‌های نیروی دریایی سپاه در ۸ سال دفاع مقدس است.

فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه با تاکید بر نقش مهمی رزمندگان در عملیات به مثل در خلیج فارس اظهار داشت: رزمندگان استان بوشهر در نیروی دریایی سپاه در عملیات مقابله با مثل در آب‌های خلیج فارس نقش برجسته و مهمی داشتند.

سردار رمضان زیراهی به حماسه شهید نادر مهدوی در رویارویی با نظامیان آمریکایی در خلیج فارس پرداخت و تصریح کرد: یکی از عملیات‌های مقابله به مثل حماسه شهید نادر مهدوی در رویارویی با نظامیان آمریکایی در خلیج فارس در مهرماه سال ۱۳۶۶ است.

وی بیان کرد: زمانی‌که آمریکایی‌ها در جنگ ۸ ساله درحمایت از رژیم بعث عراق وارد کارزار شدند و مستقیم شناورهای اقتصادی و تجاری ایران مورد هدف قرار می‌دادنند شهید نادر مهدوی و همررزمانش برای مقابله با آنها وارد عملیات بزرگی شدند.

فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه ، با بیان اینکه شناورها و بالگردهای آمریکایی بیشترین نقش در هدف قرار دادن شناورهای تجاری و نفتکش‌های جمهوری اسلامی ایران در خلیج فارس داشتند تصریح کرد: در این راستا شهید نادر مهدوی با اتفاق همرزمانش حماسه‌ای جاوید در مقابله به مثل با آمریکایی‌ها در خلیج فارس آفریدند.

سردار زیراهی، عملیات غرور آفرین ۱۶ مهرماه سال ۱۳۶۶ را یکی از حماسه‌های جاوید دانست و افزود: در این عملیات با درگیری مستقیم بین شناورها و بالگردهای آمریکایی با شناورهای شهید نادر مهدوی و همرزمانش، پس از درگیری‌های مختلف صدماتی به نیروهای آمریکایی وارد شد.

وی با اشاره به اینکه رزمندگان ضربات سختی به بالگرد آمریکایی وارد کردند تصریح کرد: در این عملیات پس از سرنگونی بالگرد آمریکایی، تعدادی از رزمندگان از جمله نادر مهدوی، غلامحسین توسلی، بیژن گرد، نصرالله شفیعی، آبسالانی، محمّدیها، مجید مبارکی شهید و تعدادی نیز اسیر شدند.

زیراهی با بیان اینکه نادر مهدوی یکی از قهرمانان ملی مبارزه با استکبار جهانی است گفت: شهید مهدوی و دیگر همرزمانش ابهت پوشالی آمریکا در منطقه خلیج فارس و خاورمیانه را شکستند.

فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه، شهید نادر مهدوی راالگوی مقابله و مبارزه مستقیم با استکبار جهانی دانست و تصریح کرد: حماسه شهدای خلیج فارس برگرفته از مکتب عاشورای حسینی است که اکنون رزمندگان از این فرهنگ بهره‌مند هستند.

حماسه سردار شهید نادر مهدوی در نبرد مستقیم با آمریکا در خلیج فارس دارای آموزه‌های بسیاری است و اقتدار همیشگی  و توانمندی ایران اسلامی را در حفاظت و صیانت از مرزهای ایران اسلامی به ویژه خلیج فارس به اثبات رساند.

۲۴۱۲۴۱ کد خبر 1440782

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ۴۰ سالگی دفاع مقدس دفاع مقدس جنگ تحمیلی سپاه پاسداران نیروی دریایی سپاه شهید نادر مهدوی مقابله به مثل خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۷۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد

سومین مراسم سالگرد شهادت سرلشکر شهید سید محمد حجازی امروز در مسجد پیامبر اعظم(ص) شهرک شهید محلاتی  برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سومین مراسم سالگرد شهادت سرلشکر شهید سید محمد حجازی امروز در مسجد پیامبر اعظم(ص) شهرک شهید محلاتی  برگزار شد.

در این مراسم سردار سرتیپ پاسدار «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ «محمد شیرازی» رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا، سردار سرتیپ پاسدار «محمدرضا فلاح‌زاده» جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، «محسن رضایی» دبیر شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، سردار سرلشکر «محمدعلی جعفری» فرمانده قرارگاه فرهنگی، اجتماعی بقیةالله (عج)، «مهدی فضائلی» عضو دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی،  سردار دریادار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ بسیجی «محمدرضا نقدی» معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ «اسماعیل احمدی‌مقدم» رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی، حجت‌الاسلام والمسلمین «عبدالله حاجی‌صادقی» نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «حیدر مصلحی» رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس، سردار سرلشکر «مصطفی ایزدی» فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص)، حجت‌الاسلام والمسلمین «علی محمدی‌سیرت» مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار «حسین اشتری» مشاور عالی رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، سردار «قاسم قریشی» جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار سرتیپ دوم «یدالله جوانی» معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری و خانواده شهید حجازی حضور داشتند.

تبلور شهادت‌گونه در زندگی سردار شهید حجازی

گفتنی است سردار سید محمد حسین‌زاده حجازی از جمله فرماندهان سپاه بود که از همان ابتدای تأسیس سپاه، به عضویت آن درآمد.

او در دوران دفاع مقدس مسئولیت‌هایی نظیر ریاست ستاد سپاه منطقه دوم کشوری، جانشینی سپاه منطقه چهار کشور و جانشینی قرارگاه عملیاتی سلمان در جبهه میانی را داشت و پس از آن تا پایان دفاع مقدس به‌عنوان جانشین قرارگاه عملیاتی قدس سپاه مشغول به خدمت شد.

سردار حجازی فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی ارشد مدیریت دولتی از دانشگاه تهران، دانش‌آموخته دکترای دانشکده عالی دفاع ملی در رشته مدیریت استراتژیک و عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) بود.

پس از پایان دفاع مقدس سردار حجازی معاون هماهنگ‌کننده نیروی مقاومت بسیج شد تا اینکه در سال 76 به فرماندهی این نیرو برگزیده شد و تا سال 86 نیز در این سمت باقی ماند. دوران 10ساله فرماندهی سردار حجازی در نیروی مقاومت بسیج یکی از بهترین دوران‌های این نیرو محسوب می‌شود.

پس از آن با حکم فرماندهی معظم کل قوا، رئیس ستاد مشترک و معاون هماهنگ‌کننده فرمانده‌کل سپاه شد و تا سال 87 در این سمت باقی ماند تا اینکه در سال 87 به سمت جانشین فرمانده‌کل سپاه برگزیده شد و همزمان جانشین فرمانده سپاه در قرارگاه ثارالله تهران نیز بود.

سردار حجازی در سال 88 به ستادکل نیروهای مسلح رفت و جایگزین سردار نقدی در معاونت آماد و تحقیقات صنعتی ستادکل نیروهای مسلح شد.

پس از آن سردار حجازی به فرماندهی سپاه لبنان منصوب شد و تا 1398 در این جایگاه خدمات ویژه‌ای در راستای تقویت جبهه مقاومت انجام داد. این شهید بزرگوار در جریان جنگ سوریه نیز کنار شهید سپهبد سلیمانی خدماتی تأثیرگذار را در راستای مبارزه با تروریسم تکفیری انجام داد.

نقش‌آفرینی در تقویت حزب‌الله لبنان و جبهه مقاومت از درخشان‌ترین نقاط کارنامه این شهید بزرگوار است که موجب شد طی سال‌های اخیر صهیونیستها برنامه ترور وی را در دستور کار خود داشته باشند.

پس از شهادت سردار سلیمانی و با پیشنهاد سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه، سردار حجازی در 30 دی ماه سال 98 با حکم سرلشکر سلامی فرمانده‌کل سپاه به‌عنوان جانشین نیروی قدس سپاه منصوب شد.

سرانجام این مجاهد خستگی ناپذیر در فروردین سال 1400 پس از یک دوره بیماری بر اثر جراحات ناشی از دفاع مقدس به شهادت رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهید شفیع زاده، مبتکر توپخانه نیروی زمینی سپاه
  • حمایت دانشجویان دانشگاه خلیج‌فارس از دانشجویان آزادی‌خواه آمریکایی
  • عملیات وعده صادق ابهت آمریکایی‌ها و اسراییلی‌ها را شکست
  • مسابقه‌ای برای کلاه‌سبزان نیروی دریایی
  • واکنش انصارالله یمن به خروج ناو هواپیمابر آمریکا از دریای سرخ
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ
  • معطل‌ماندن مردم خارگ در اسکله‌های دریایی قابل قبول نیست
  • حمله به ۱۰۲ کشتی اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی در ۲۰۲ روز
  • سردار فدوی: امام خمینی (ره) خبیثان آمریکایی و صهیونیسم را مورد حمله مستقیم قرار داد/ 92 درصد از کشورهای جهان طی 200 روز گذشته، همان مطالب 60 سال پیش امام خمینی در خصوص آمریکا را تکرار کردند
  • مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد